Advies en diensten

Huidadvies en producten
op maat

Ben je op zoek naar een huidadvies op maat, maar wil je geen concessies doen op het gebied van duurzaamheid en zuiverheid? Vanuit mijn jarenlange ervaring geef ik je graag een huid- en productadvies op maat.

Lees hier meer informatie over het boeken van een afspraak voor een huidanalyse en productadvies op maat met mij.

Boeken over
natuurlijke verzorging

Zelf aan de slag met huidverzorging op natuurlijke basis? In mijn boek “Natuurlijke schoonheid in eigen keuken vind je recepten voor allerlei huidtypen. Dit boek verscheen in 2019 in zowel het Nederlands als het Turks.

Ondertussen ben ik druk bezig aan een tweede boek. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

inschrijven nieuwsbrief

Zelfmaakpakketten en ingrediënten

Ben je op zoek naar specifieke ingrediënten die je niet direct in je eigen keukenkastje kunt vinden? Of zoek je een mooi en onderscheidend cadeaupakket op het gebied van natuurlijke huidverzorging?

In de webwinkel vind je diverse pakketten en ingrediënten voor het bereiden van je eigen huidverzorging op natuurlijke basis.