Training seizoensbehandelingen

Met zijn allen beseffen we dat we anders kunnen en misschien wel moeten gaan leven: met meer oog voor de herkomst van producten, meer respect voor de natuur en je eigen natuurlijke behoeften. Speciaal voor schoonheidsspecialisten en andere beautyprofessionals organiseer ik samen met docent-schoonheidsspecialist Carola Snoek een training seizoensbehandelingen.

In deze training leer je hoe je zelf met natuurlijke producten werkt, hoe je seizoensgebonden behandelingen kunt geven aan je cliënten en waarom dit zo belangrijk is.

Naast alle voordelen voor de gezondheid en je leefomgeving is natuurlijk en seizoensgebonden werken ook een manier om je te onderscheiden in de markt. Niet iedere cliënt heeft de middelen om eens in de zoveel weken de schoonheidsspecialist te bezoeken. Met een seizoensbehandeling bied je ook de incidentele cliënt een bijzonder prettige ervaring. Tegelijkertijd nodigt het seizoensconcept en de beleving die een natuurlijke schoonheidsbehandeling geeft wel uit voor een regelmatig bezoek. 

Training start januari 2023

In januari 2023, na de schoolvakanties, start de training voor schoonheidsspecialisten die de overstap willen maken naar natuurzuiver en seizoensgebonden werken. De training neemt 4 dagdelen in beslag, en vindt eens in de twee weken plaats. Na twee maanden ontvangen deelnemers een certificaat van de schoonheidsspecialist/docent. De training kost € 250,- exclusief btw. Je kunt je nu alvast inschrijven voor de training met dit formulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 exclusief btw, en wordt verrekend met het complete lesgeld wanneer de training start. In het startpakket vind je ook al voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan met een aantal seizoensbehandelingen. Binnenkort volgt er hier meer informatie over de training.

Meer info volgt, schrijf je nu alvast in om op de hoogte te blijven.

inschrijven training natuurlijk en seizoensgebonden werken
Training
Nieuwsbrief