Met een passie voor pure gezichts- huidverzorging en gezondheid
  • Home
  • /
  • Beauty2Buy beurs op 24, 25 en 26 september a.s.

Beauty2Buy beurs op 24, 25 en 26 september a.s.

Pure by Dunde gaat naar de beurs! Natuurlijk: naar het Beauty2Buy-festival in Utrecht. Kom jij ook? Het nieuwe beautyseizoen starten in de chille vibe van de nazomer. Samen met een aantal collega’s wil ik zoveel mogelijk mensen, en in het bijzonder beautyprofessionals, kennis laten maken met de voordelen van natuurlijke, seizoensgebonden huidverzorging.

Op 24, 25 & 26 september 2022 wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beautyfeestje. Hét beauty event 3.0 waar je in een relaxte nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen over je vak. Het is de plek waar je je kunt oriënteren op de mooie ontwikkelingen in de beautybranche, terwijl je er ook kunt genieten van allerlei spetterende beauty workshops. Plus: goede beursaanbiedingen om je seizoen voordelig te starten. De ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Je vindt ons op standnummer 3.A140, met mijn boeken, serums en najaarspakketten waar je zelf mee aan de slag kunt.

Gepubliceerd door, Döndü Mens-Yilmaz

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging met natuurlijke, zelfgemaakte cosmetica, op basis van pure ingrediënten. Hiervoor put ik uit de kennis die ik in mijn jeugd heb opgedaan in Turkije, maar ook uit wat ik heb geleerd tijdens vele opleidingen, cursussen en mijn eigen praktijk in Nederland. Beide bronnen voeden en inspireren mij.