Boeken

Als schoonheidsspecialiste kwam ik veel mensen tegen met chronische huidproblemen, die al van alles geprobeerd hadden. Ik verbreedde en verdiepte mijn vakkennis en begon mij steeds meer te verbazen over wat wij op onze huid aanbrengen. Vanuit mijn kennis over de huid als levend, ademend orgaan vond ik het voor de hand liggend om zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken waar het lichaam ook iets mee kan: werkzame stoffen op natuurlijke basis. Inspiratie haalde ik uit mijn jeugd in Turkije, maar ook door veel te lezen en cursussen te volgen. Met mijn filosofie

“Wat je niet eet, smeer je ook niet op je huid.”

boekte ik goede en soms zelfs verbazingwekkende resultaten bij mijn cliënten. Ik gun iedereen graag een mooie en gezonde huid. De tijd was rijp om mijn ervaring, recepten en kennis te gaan delen. In eerste instantie schreef ik het boek in het Turks, kort daarna heb ik ook een Nederlandse bewerking gemaakt. Ik bezocht diverse Turkse en Nederlandse boeken- en gezondheidsbeurzen. Ook besteedden diverse media aandacht aan het verschijnen van het boek. Voor de coronaperiode gaf ik ook workshops en binnenkort gaan deze ook weer van start.

natuurlijkeschoonheiduiteigenkeuken

Zowel de Turkse als de Nederlandse versie van mijn boek zijn verkrijgbaar in de webwinkel. Een tweede boek is momenteel in de maak. Binnenkort meer hierover!

Verder schrijf ik iedere maand een column over huidadvies voor Kadin, een Turks-Nederlands tijdschrift.