Disclaimer en copyright

Op deze pagina vind je de disclaimer van www.PurebyDunde.nl. Hierin geef ik aan onder welk voorbehoud ik de informatie op onze website aan je aanbied.

Alle recepten op deze site en van de productpakketten zijn met zorg samengesteld, getest en toegepast in de dagelijkse praktijk. Het is een selectie van de recepten die op de meeste huidtypen veilig zijn en goede resultaten geven. Wanneer een recept geschikt is voor een bepaald huidtype en leeftijd, staat dit er duidelijk bij vermeld. Houd alsjeblieft zorgvuldig de maten, hoeveelheden en bereiding aan. 

Allergie-informatie

De kans op een allergische reactie is gering, maar niet uit te sluiten. Een allergische reactie kan optreden, omdat iedereen verschillend kan reageren op de ingrediënten. Weet je van jezelf dat je overgevoelig of allergisch kan reageren? Doe bij twijfel altijd eerst een allergietest. Smeer een klein beetje van het product op de elleboogholte. Wacht vervolgens 5 minuten. Wanneer er na 5 minuten geen brandend gevoel of irritatie is ontstaan, dan kun je het product veilig gebruiken.  De recepten zijn uiteraard niet ter vervanging van de reguliere behandeling door een huisarts of specialist, zoals een dermatoloog. Wanneer je de recepten als aanvullende ondersteuning voor je
huid wilt gebruiken, overleg dit dan altijd even met je behandelaar.

Aansprakelijkheid

In het geval van een allergische of overgevoelige reactie op een product kan Pure by Dunde hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden, maar schroom niet om contact met mij op te nemen over mogelijke alternatieven. Ik help je graag verder met een eerlijk advies.

Pure by Dunde betracht de uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van de informatie op deze site, en bij het samenstellen van de productpakketten. Pure by Dunde is echter op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van enig gebruik van kennelijke onjuistheden en fouten in deze informatie.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mij is het niet toegestaan de teksten en de foto’s die door mij zijn gemaakt op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom van de productomschrijvingen, blogs en eventuele video’s berust bij mij. Sommige foto’s die ik als illustratie van blogs gebruik, zijn vrij te gebruiken in het publieke domein. Waar dit van toepassing is, wordt dit duidelijk aangegeven. (alle foto’s voorzien met waar ze vandaan komen, in elk geval in de alt-tag) Voor mijn eigen teksten en afbeeldingen geldt dat mijn uitdrukkelijke toestemming nodig is als je deze wilt gebruiken.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie steeds weer op deze pagina.

Deze disclaimer is bijgewerkt op 28 juni 2021.