Ervaringen met Pure by Dunde

Twijfel je nog over je aankoop of het maken van een afspraak? Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen helpen met hun huidprobleem en dagelijkse verzorging. Lees hier hun ervaringen.

Aanrader!

Döndü is een zeer deskundige en betrokken dame, veelal als ik was geweest straalde mij huid en had ik het gevoel dat dit echt was dat ik nodig had. De producten voor thuis zijn makkelijk en kwalitatief en zeer zeker een aanrader!

Marion

Een goed gevoel!

Na een online huidanalyse ben ik de producten van PurebyDunde gaan gebruiken. Ik kocht altijd dure crèmes voor mijn huid, en was wel benieuwd hoe ik het zou ervaren. Het was even wennen, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn huid fijn aanvoelt. Ook geeft het een goed gevoel dat je alleen maar natuurlijke producten voor je huid gebruikt. Ik ben nu ook begonnen met de herfstpeeling en ben benieuwd of mijn pigmentvlekjes inderdaad minder gaan worden. Ik heb regelmatig contact met Dunde over mijn huid en de producten. Ze geeft goede tips of aanpassingen op de producten die ik gebruik als ik b.v. aangeef dat eind van de dag mijn gezicht al wat droger aan voelt. Ze denkt met je mee en zoekt naar een oplossing. Heel leuk om hier samen contact over te hebben en te zoeken naar wat het beste is voor mijn huid.

Leonie N.

Geen jeuk meer, voor mij niets anders meer

Alweer een aantal jaar geleden via via bij Dunde terecht gekomen. Ik had steeds last van een jeukerige rode huid. Door het gebruik van de producten van Dunde heb ik geen last meer van jeuk en ziet mijn huid er ook veel beter uit. Voor mij geen andere huidproducten meer, alleen nog maar de producten van Dunde!

Saskia

Aanrader voor gevoelige huid

Ook voor een gevoelige, allergische huid zijn de maatwerkadviezen en producten van Pure by Dunde een echte aanrader.

Amélie M.

Helpt goed tegen acne

Mijn acne is veel minder met de producten van Pure by Dunde.

Shane V.

Heel tevreden!

écht verzorgende producten en een goed en eerlijk advies!

Linda B.

Wil jij zelf je ervaring achterlaten? Dat vind ik erg fijn. Vul het formulier in om je ervaring toe te voegen.

P.S. Neem bij eventuele problemen met een bestelling of een product altijd even eerst contact op. Ik los het het graag in goed overleg met je op.

Testimonial