Met een passie voor pure gezichts- huidverzorging en gezondheid
  • Home
  • /
  • Kleine geheimpjes (herstel en balans)

Kleine geheimpjes (herstel en balans)

Zo af en toe deel ik mijn kleine geheimpjes hier. Dit keer een recept voor een herstellend masker dat je huid weer in balans brengt. Neem even de tijd voor jezelf en herstel je huid na een lange dag!

Hiervoor heb je nodig:

  • Lavendelolie
  • Muntolie
  • Zonnebloemolie
  • 1 theelepel tijmblaadjes
  • 1 eetlepel witte klei

Meng alle ingrediënten in een glazen kom en roer ze goed om. Breng het aan op je huid, en wacht tussen de 10 à 15 minuten. Was het daarna met lauw water weer af.

Gepubliceerd door, Döndü Mens-Yilmaz

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging met natuurlijke, zelfgemaakte cosmetica, op basis van pure ingrediënten. Hiervoor put ik uit de kennis die ik in mijn jeugd heb opgedaan in Turkije, maar ook uit wat ik heb geleerd tijdens vele opleidingen, cursussen en mijn eigen praktijk in Nederland. Beide bronnen voeden en inspireren mij.