Met een passie voor pure gezichts- huidverzorging en gezondheid

Nieuwe producten

Misschien heb je er wel al eens aan gedacht om meer aan je verzorging te doen, maar weet je niet waar je moet beginnen. Vandaar dat ik vanaf nu ook complete pakketten voor je natuurlijke verzorging per seizoen aanbied. 

De seizoenspakketten vormen een ideale basis voor de holistische verzorging van lichaam en geest voor een heel seizoen, en houden rekening met de specifieke behoeften van je huid. Ook zijn de seizoenspakketten perfect als je geïnteresseerd bent in natuurlijke verzorgingsproducten, maar geen idee hebt waar je moet beginnen. 

De seizoensverzorgingspakketten helpen je ook op weg met know-how als je nog niet goed weet wat je allemaal nodig hebt.

 

 

Toont alle 4 resultaten

Het winterpakket

De koude, droge lucht tijdens de wintermaanden kan je huid echt op de proef stellen. Een droge huid heeft bijvoorbeeld extra hydratatie nodig in de barre omstandigheden. Ook kan je je weleens minder voelen tijdens de kortere dagen, dan heb je met een winterdip te maken. 

Dit hoort er allemaal bij, en daarom is het tijdens de winter dan ook echt belangrijk om je lichaam en geest de verzorging en aandacht te geven die ze verdienen. 

Het winterpakket is aangepast aan de behoeften van je huid tijdens de winter, en helpt niet alleen met de verzorging van jouw schoonheid van binnen naar buiten, maar ook die van de wereld om je heen. Deze duurzame oplossing helpt jou met stralen tijdens een strenge winter. 

De seizoensverzorgingspakketten zijn geschikt voor elk huidtype en bieden de ruimte om te variëren, afhankelijk van jouw huid. Bijvoorbeeld, als je een droge huid hebt, is kokosvet een goede keuze. Als je een normale tot vette huid hebt, kun je kiezen voor yoghurt of melk.

Kortom, de natuurlijke seizoensgebonden verzorgingspakketten voor de winter zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je geest. Ze helpen je de koude maanden door te komen met een gezonde, stralende en gehydrateerde huid. Dus geniet van de luxe en ontspanning in je dagelijkse routine, terwijl je de schoonheid van het seizoen omarmt.

Ook heb ik nu dag-en-nacht serums in de webshop. Deze serums zijn ideaal voor de dagelijkse verzorging van je huid. In combinatie met elkaar stimuleren ze het natuurlijke dag en nacht ritme van je huid. 

Dagserum

Het dagserum egaliseert je huid, herstelt je huid haar natuurlijke evenwicht. Het helpt je huid met het genezen van kleine littekens en krasjes die niet met het blote oog te zien zijn. De regenererende werking herstelt het bindweefsel van je huid en herstelt haar natuurlijke beschermlaag. 

Als je het regelmatig gebruikt krijg je een mooie, gezonde huidskleur en zie je zichtbare verbetering bij pigmentvlekken en in de structuur van je huid. 

Nachtserum

Het nachtserum verbetert de bloedsomloop in je huid en helpt bij het vernieuwen van huidcellen terwijl je slaapt. Het zorgt ervoor dat je huid kan ‘ademen’ en haarzelf vernieuwt.

Tijdens de nacht werken veel lichaamsfuncties trager, zoals bijvoorbeeld je spijsvertering. Dit serum zorgt ervoor dat je huid ‘s nachts actief blijft, zodat je ‘s ochtends stralend wakker wordt.

Het helpt je er gezond en stralend uit te zien, en het is een verwennerij voor je huid die je verdient.

De nieuwe producten zijn beschikbaar in de webshop, en de komende tijd zal ik hier een hoop tips en kennis plaatsen om jou te helpen met stralen tijdens de winter op een natuurlijke manier! 

 

Toont alle 4 resultaten

Gepubliceerd door,

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging met natuurlijke, zelfgemaakte cosmetica, op basis van pure ingrediënten. Hiervoor put ik uit de kennis die ik in mijn jeugd heb opgedaan in Turkije, maar ook uit wat ik heb geleerd tijdens vele opleidingen, cursussen en mijn eigen praktijk in Nederland. Beide bronnen voeden en inspireren mij.