(Online) huidanalyse

Heb je specifieke huidproblemen waar je keer op keer tegenaan loopt? En bieden reguliere schoonheidsproducten geen afdoende/blijvende oplossing? Iedere huid is uniek en verdient een advies op maat. Vanuit mijn jarenlange ervaring als behandelaar én ontwikkelaar van veilige schoonheidsproducten op natuurlijke basis help ik je graag op weg naar de mooiste en gezondste versie van jezelf. Met een huidanalyse en advies dat speciaal is toegesneden op jouw huid en een verzorgingsroutine waarmee je zelf veilig aan de slag kunt, help ik je stap voor stap op weg naar een prachtige, stralende huid.

Met welk type huidproblemen kan ik je helpen?

Veel verzorgingsproducten zijn weinig specifiek. Producten zijn geschikt voor een “normale” huid, of een gevoelige huid, meer smaken zijn er meestal niet. Mijn doel is om jouw huid te helpen verbeteren. Daarom geef ik het liefst een advies op maat. Specifieke huidproblemen waar ik je gericht mee kan helpen zijn:

  • Pigmentvlekken (met verschillende oorzaken)
  • Acne
  • Jeugdpuistjes
  • (Vroegtijdige) huidveroudering
  • Littekenvorming
  • Droge schilfers
  • Gevoelige, allergische huid
  • Eczeem
  • Huidschimmel (huid, haar, voet)

Wat kun je verwachten als je door mij een huidanalyse laat doen?

De belangrijkste stap naar een goede huidverzorging is wéten wat voor huid je hebt. Daarom doe ik eerst een uitgebreide analyse van je huid. Tijdens dit gesprek stel ik ook andere vragen, bijvoorbeeld over je leefstijl en voeding. Binnen 10 dagen ontvang je van mij een uitgebreid rapport over je huid, met een behandelplan en een productadvies. Neem lekker de tijd om het behandelplan door te nemen en goed na te denken of je echt de overstap wilt maken naar 100% natuurlijke cosmetica. Als je dit wilt, dan ga ik voor je aan de slag, en stel ik een pakket op maat voor je samen, in overleg. Na je huidanalyse ontvang je een uitgebreid rapport met informatie die speciaal van toepassing is op jouw huid. De voorbeeldpagina’s hieronder geven slechts een globale indruk: jij bent uniek en ontvangt dus ook een uniek huidadvies van mij.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat boekt met natuurlijke verzorgingsproducten?

Natuurlijke verzorging werkt met de natuurlijke processen van je huid mee en moet dus ook de tijd krijgen om een verandering te bewerkstelligen. Soms merk je snel verschil, maar structureel resultaat ga je zien tussen de drie tot zes maanden. Om je doel te bereiken op het gebied van een mooie huid, werken we samen. Ik doe mijn best om jou de juiste producten aan te raden, zelf ben je verantwoordelijk voor de regelmaat in je verzorgingsroutine. Als je eenmaal gewend bent en resultaat ervaart, wil je ongetwijfeld niet anders meer.

Je huid is als een mooie plant in je tuin. Leer de plant eerst kennen. Wat voor behoefte heeft de plant? En wat zou jij graag willen zien? Je plant moet ook in goede aarde staan. Niet alleen wat er boven de grond gebeurt is belangrijk: de processen van binnen zijn minstens zo belangrijk. Vervolgens zorg je dat je plant voldoende licht, water en voeding krijgt. Nu moet je geduld oefenen. Blijf de plant beschermen, voeden en verzorgen. Dan pas kan deze tot bloei komen en vrucht gaan dragen. Zo is het ook met je huid en je lichaam: eerst investeren, dan pas resultaat behalen.

Een belangrijk onderdeel van mijn huidanalyse en advies betreft altijd voeding en zonbescherming. Suiker en de zon versnellen het verouderingsproces. Maar er kunnen ook specifieke dingen zijn die ik aanraad bij een huidprobleem. Het kan best wat van je vragen om bepaalde dingen te laten staan, maar het doel is het waard: iedereen wil toch gezond en mooi oud(er) worden, zonder de natuur te schaden.

Ervaringen met PureByDunde!


Aanrader!

Döndü is een zeer deskundige en betrokken dame, veelal als ik was geweest straalde mij huid en had ik het gevoel dat dit echt was dat ik nodig had. De producten voor thuis zijn makkelijk en kwalitatief en zeer zeker een aanrader!

Marion

Een goed gevoel!

Na een online huidanalyse ben ik de producten van PurebyDunde gaan gebruiken. Ik kocht altijd dure crèmes voor mijn huid, en was wel benieuwd hoe ik het zou ervaren. Het was even wennen, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn huid fijn aanvoelt. Ook geeft het een goed gevoel dat je alleen maar natuurlijke producten voor je huid gebruikt. Ik ben nu ook begonnen met de herfstpeeling en ben benieuwd of mijn pigmentvlekjes inderdaad minder gaan worden. Ik heb regelmatig contact met Dunde over mijn huid en de producten. Ze geeft goede tips of aanpassingen op de producten die ik gebruik als ik b.v. aangeef dat eind van de dag mijn gezicht al wat droger aan voelt. Ze denkt met je mee en zoekt naar een oplossing. Heel leuk om hier samen contact over te hebben en te zoeken naar wat het beste is voor mijn huid.

Leonie N.

Geen jeuk meer, voor mij niets anders meer

Alweer een aantal jaar geleden via via bij Dunde terecht gekomen. Ik had steeds last van een jeukerige rode huid. Door het gebruik van de producten van Dunde heb ik geen last meer van jeuk en ziet mijn huid er ook veel beter uit. Voor mij geen andere huidproducten meer, alleen nog maar de producten van Dunde!

Saskia

Aanrader voor gevoelige huid

Ook voor een gevoelige, allergische huid zijn de maatwerkadviezen en producten van Pure by Dunde een echte aanrader.

Amélie M.

Helpt goed tegen acne

Mijn acne is veel minder met de producten van Pure by Dunde.

Shane V.

Heel tevreden!

écht verzorgende producten en een goed en eerlijk advies!

Linda B.


Nieuwsgierig geworden naar een huidadvies met diepgang?

Woon je in de buurt van Rotterdam, dan ben je van harte welkom bij mij thuis voor de huidanalyse. Maar door mijn jarenlange ervaring is het ook mogelijk om via Teams een consult met mij te boeken.

Tijdelijk bied ik de huidanalyse tegen een gereduceerd tarief aan, als welkomstkorting. Maak direct een afspraak met mij via het contactformulier.