Retourneren

U kunt de bij PurebyDunde bestelde producten binnen 14 dagen na levering retour zenden. Terugzending van producten kan alleen in de originele, ongeopende verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie). De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Uw aankoopprijs, inclusief verzendkosten, zal binnen 14 dagen worden terugbetaald. Let op, dit geldt niet als u een deel van de bestelling besluit te houden. In dit geval wordt alleen het aankoopbedrag van het retourartikel terugbetaald. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening.

Voor het retour zenden neemt u binnen 14 dagen per mail purebudunde@gmail.com contact met ons op en u vermeldt in uw mail welk artikel u wilt retourneren of ruilen. U krijgt van ons een bevestiging, waarna u het product aan ons kunt retourneren. U kunt het het product in een voldoende gefrankeerde verpakking versturen naar:

Purebydunde
Forum 84
3184 TC Poortugaal

Stuur het pakket via het postkantoor aan ons retour. Ga voor het dichtstbijzijnde servicepunt naar www.postkantoor.nl. Bij het postkantoor ontvangt u een retourbewijs, bewaar dit goed totdat u het geld retour hebt ontvangen, want zonder retourbewijs worden artikelen die niet aangekomen zijn, niet vergoed.

Let op: producten zonder verzegeling kunnen wij om hygiënische redenen niet retour nemen. Andere producten kunnen we soms toch terugnemen als de verzegeling van de verpakking (bijvoorbeeld een dop of deksel met garantiering of gesealde plastic zak) NIET is verbroken.