Met een passie voor pure gezichts- huidverzorging en gezondheid

Informatie

Alle informatie op een rij

Heb je toch nog vragen? Geen probleem, kom gerust met mij in contact. Ik help je graag verder.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Verzending via post.nl Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

U kunt de bij PurebyDunde bestelde producten binnen 14 dagen na levering retour zenden. Terugzending van producten kan alleen in de originele, ongeopende verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie). De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Uw aankoopprijs, inclusief verzendkosten, zal binnen 14 dagen worden terugbetaald. Let op, dit geldt niet als u een deel van de bestelling besluit te houden. In dit geval wordt alleen het aankoopbedrag van het retourartikel terugbetaald. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening.

Voor het retour zenden neemt u binnen 14 dagen per mail purebudunde@gmail.com contact met ons op en u vermeldt in uw mail welk artikel u wilt retourneren of ruilen. U krijgt van ons een bevestiging, waarna u het product aan ons kunt retourneren. U kunt het het product in een voldoende gefrankeerde verpakking versturen naar:

Purebydunde
Forum 84
3184 TC Poortugaal

Stuur het pakket via het postkantoor aan ons retour. Ga voor het dichtstbijzijnde servicepunt naar www.postkantoor.nl. Bij het postkantoor ontvangt u een retourbewijs, bewaar dit goed totdat u het geld retour hebt ontvangen, want zonder retourbewijs worden artikelen die niet aangekomen zijn, niet vergoed.

Let op: producten zonder verzegeling kunnen wij om hygiënische redenen niet retour nemen. Andere producten kunnen we soms toch terugnemen als de verzegeling van de verpakking (bijvoorbeeld een dop of deksel met garantiering of gesealde plastic zak) NIET is verbroken.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan onder andere veilig met je eigen bank d.m.v. iDeal.

Houdbaarheid
Omdat ik met 100% ambachtelijke en natuurlijke ingrediënten werk, zitten er geen toegevoegde conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en chemische ingrediënten van minerale oorsprong in de producten om de houdbaarheid te verlengen. Volg daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing op met betrekking tot het bewaren en het hygiënisch gebruiken van de producten. Raak het product in de verpakking niet met je vingers aan, maar gebruik een spatel. Sluit het product direct weer af en laat geen water in de producten komen.

Mocht je toch het idee hebben dat het product al spoedig niet meer goed van kwaliteit is, stuur mij dan gewoon even een mailtje. Met natuurproducten is dit niet altijd te voorkomen: ik denk graag met je mee. Mocht blijken dat het, ondanks zorgvuldig gebruik en bewaren van het product, het toch al vrij snel niet meer van goede kwaliteit is, dan kom ik je hierin natuurlijk tegemoet.

Allergie-informatie
Natuurlijke ingrediënten zijn niet altijd onschuldig en kunnen bij sommige mensen een allergische reactie veroorzaken. Soms kan de huid zelfs wat heftiger reageren op natuurlijke ingrediënten, omdat deze snel en effectief door de huid worden opgenomen.

De kans op een allergische reactie is gering, maar niet uit te sluiten. Weet je van jezelf dat je overgevoelig of allergisch kan reageren? Doe bij twijfel altijd eerst een allergietest. Smeer een klein beetje van het product op de elleboogholte. Wacht vervolgens 5 minuten. Wanneer er na 5 minuten geen brandend gevoel of irritatie is ontstaan, dan kun je het product veilig gebruiken. Een licht prikkelend gevoel kan voorkomen: dit duidt niet op een allergie maar betekent dat het product werkt en binnendringt in de huid. Krijg je echter een brandend gevoel, vergelijkbaar met pittige peper of heb je de neiging op je huid te gaan blazen, dan is er wel sprake van een allergische reactie. Verwijder het product dan direct en was je huid met koud water.

Is het brandende gevoel niet gelijk over? En ben je niet overgevoelig voor zuivel? Stap twee is dan om yoghurt als EHBO te gebruiken. Breng yoghurt aan op de geirriteerde plek, laat het 5 minuten inwerken en was het vervolgens af met koud water.

Let op: gebruik de producten alleen in aanvulling op en niet als vervanging van een medische behandeling
Heb je een dermatologische of andere aandoening? Gebruik de recepten, pakketten en de informatie in mijn boeken alleen in aanvulling op een reguliere behandeling en in overleg met je behandelend arts. De recepten vormen geen vervanging van een reguliere behandeling voor een dermatologische of andere aandoening, maar kunnen bij sommige huidafwijkingen wel een aanvulling betekenen. Heb je last van allergieën en/of eczeem? Hoewel er weinig contra-indicaties zijn en bekende bijwerkingen, is het bij ernstige huidproblemen verstandig om eerst te overleggen met je behandelend arts. Wijk bij het bereiden van de recepten niet af omdat deze zorgvuldig zijn samengesteld om het beste resultaat te bereiken en de veiligheid te waarborgen.

Overigens zijn mijn producten met name ondersteunend en herstellend voor de huid, juist na een periode van langdurig medicijngebruik of ziekte. Twijfel je of het een goed idee is voor jou om een bepaald product te gebruiken? Neem gerust contact op voor advies en overleg.